Goedkope Asics schoenen voor mannen vrouwen & kinderen

Verzenden & retouren

Notice
Om een ​​bestelling te annuleren, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Nog niet verzonden bestellingen geannuleerd wordt de bestelling (S) 10% van de totale prijs van de gesp, dat is een annuleringskosten worden terugbetaald. Annuleringskosten in rekening gebracht aan de orde die betrokken zijn (S) opheffing van de administratieve kosten en de dekking van de transactiekosten.

Nadat we verwerken bestellingen 6-8 uur, en alle bestellingen, dus kunnen wij niet in staat zijn om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat u dit belangrijke punt te begrijpen.

Wat nog belangrijker is, kunnen we niet accepteren annuleringen zijn verscheept naar onze terugkeer beleid zal in dit geval de betreffende producten.

Nabestellingen
Van tijd tot tijd ontvangst van de repetitieve sequentie (twee of meer vergelijkbaar commando) wordt in de klantentijd zeer korte tijd van elkaar. Alle betalingen voor veiligheidsredenen, we hebben geen credit card informatie en bestellingen door de klanten zelf ingestemd met de klant te krijgen.

Onze ordervoorbereiding processen zijn geautomatiseerd, kunnen we niet inhalen met nabestellingen, tenzij de kennisgeving. We kunnen niet garanderen dat we het verzoek zal lezen om nabestellingen PRI annuleren

Terugkeerbeleid
Als u niet tevreden bent met onze producten, moet u het terug naar ons te sturen binnen een week.Alle project moeten we dwz die niet dragen, gewijzigd of gewassen originele staat, alle tags. Of koopwaar zal worden teruggestuurd naar de afzender.
1. De terugkeer vergunning moet worden verkregen van de klantenservice specialist. Of lever het pakket zal aan u worden geretourneerd.
2. Gelieve reden voor terug te keren naar de terugkeer toestemming te krijgen en terug te keren naar het adres te geven.
Beveiliging 3. verpakte goederen. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer: bill-to naam, adres, naam van het schip, adres, ordernummer, reden van terugkeer.

Trading strategie
Transactie aanvragen moeten binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen te zijn om uit te voeren. Geef de uitwisseling item en de nieuwe kleur of maat in uw e-mail klantenservice. Het punt moet in originele staat, ongedragen geaccepteerd te worden als een terugkeer. Moeilijk om de beschikbaarheid van de vervangende project te garanderen. U ontvangt na het voltooien van de swap deal met e-mailberichten.

Let op:
1. De verzendkosten niet worden gerestitueerd.
2.30% van de vergoeding zal worden afgetrokken van de restitutie.
3. Als het project is niet-kwaliteit problemen, moeten de klanten tot 30% levering verzendkosten uitwisseling vergoedingen toe te voegen.
4. Keer terug kunnen één tot twee weken duren om te verwerken en ten minste een factureringscyclus krediet om te verschijnen in uw account.
Om kwesties van de klantendienst te contacteren, om de terugkeer toestemming te verkrijgen, stuur ons dan een e-mail.
1) Verpakking en stuur uw rendement
2) opnieuw verpakken van uw ongedragen object in de originele verpakking.
3) bevat een reden code op de pakbon voor elk item dat u wilt terugkeren.
4) opgenomen in de lijst lading verpakkingsmateriaal, en bewaar een kopie voor uw administratie. 5) Vul uw retouradres informatie op het etiket, is het aan uw tas bevestigd, en zet het in het dichtstbijzijnde postkantoor is gesloten. Helaas kunnen wij niet verantwoordelijk voor verloren pakketten in transit.
Back